Посвята в п’ятикласники

24 листопада у Созонівському НВК відбулося  свято – посвята в пятикласники. У святково прибраній актовій залі учні 5-11 класів, учителі, батьки. Лунає музика і на сцені 20 нинішніх п’ятикласників. Хвилюється класний керівник Валентина Дмитрівна, та вихованці її не підвели. Дзвінко розповідали про себе, хором заспівали пісню, активно включались у виконання різноманітних завдань. Валентина Дмитрівна підібрала різноманітні випробування, які показали кмітливість дітей, їх артистизм, уміння швидко орієнтуватися у незвичайній ситуації.


Протягом цього періоду навчання п’ятикласники зазнали неймовірних тортур: звикали до переходів з кабінету в кабінет, орієнтувались самостійно у шкільних лабіринтах, а ще призвичаювались до вимог нового класного керівника, вивчали прізвища та імена нових вчителів, запам’ятовували: куди знову зникла спортивна форма…
Але тепер, прийнявши бойове хрещення, все це здається дрібницею. «Посвята в п’ятикласники» надовго залишиться в пам’яті школярів.
Напевно, досі не можуть забути слів присяги, під час проголошення якої, пообіцяли: старанно вчитись, оголосити війну лінощам та скрізь і всюди допомагати вчителям, адже відтепер вони – старшокласники!
Заступник директора з навчально-виховної роботи Наталя Олександрівна Гришина вручила посвідчення школяра, у якому учням присвоєно почесне звання «Пятикласник» та привітала їх з визначною подією, зазначивши, що для всіх учнів настає новий життєвий етап, повний дивовижних відкриттів, нових вражень, важливих досягнень і перемог. На шляху п’ятикласників чекає чимало труднощів і перемог, але всі вчителі завжди будуть поруч, будуть допомагати у вирішенні складних завдань, направляти й надихати їх на звершення.
Сподіваємося, що роки шкільного життя будуть щасливими, подарують світло знань, навчать доброті та справедливості.